بصیرت حسینی- قسمت اول؛ توصیه های امام خمینی به خطبا و نوحه سرایان و عزاداران

"اهل منبر ـ ایدهم اللّه تعالى ـ کوشش کنند در اینکه مردم را سوق بدهند به مسائل اسلامى و مسائل سیاسى ـ اسلامى، مسائل اجتماعى ـ اسلامى و روضه را دست از آن بر ندارید که ما با روضه زنده هستیم/ تا این مردم مهیا باشند؛ در صحنه باشند، بدانند که ائمۀ ما تمام عمرشان را صرف براى ترویج اسلام کردند، اگر آنها یک سازش مى خواستند بکنند، همۀ جهات مادى برایشان مهیا بود، لکن خودشان را فداى اسلام کردند و با ستمکاران سازش نکردند."

امام خمینی: "آقای منتظری هم خودش فاسد است و هم شاگردی که تربیت کند فاسد تربیت می‌کند"

صفحه توئتیر پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی به زودی سخنرانی منتشر نشده از روح الله حسینیان درباره نظر امام خمینی (ره) نسبت به مرجع تقلید وقت انقلاب و قائم مقام رهبری و شاگردانش را منتشر می‌کند.

مرجع تقلید فاسد؛ بازخوانی نامه تاریخی امام خمینی(ره) به حسینعلی منتظری

امام خمینی(ره) در نامه ای خطاب به منتظری: " از آنجا كه روشن شده است كه شما این كشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرال ها و از كانال آنها به منافقین می‏ سپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آیندۀ نظام را از دست داده ‏اید/نامه‏ ها و سخنرانی‌های منافقین كه به وسیلۀ شما از رسانه‏ های گروهی به مردم می ‏رسید؛ ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ به سربازان گمنام امام زمان ـ روحی له الفداء ـ و خون‌های پاك شهدای اسلام و انقلاب گردید؛ برای اینكه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه كنید، شاید خدا كمكتان كند."

واکاوی دیدگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی (ره) پیرامون ضرورت جلوگیری از ورود عناصر نامطلوب به ارکان حاکمیت

بر اساس گفتار و رفتار امام خمینی آنجا که «آینده‌ی انقلاب» و «سرنوشت ملت» در میان است نمی‌توان به صرفِ «اتکاء به سوابق» و... اجازه‌ی حضور به افرادِ فاقد صلاحیت داد. «ماندگاری انقلاب» و «حفظ نظام» به عنوان اوجب واجبات در گرو حفظ و صیانت از اصول و سیره‌ی‌ رهبر کبیر و بنیانگذار این نظام است که به روشنی در بیانات و وصیت نامه سیاسی – الهی امام خمینی ثبت شده است. حقیقت این است که امروز نیز با حاکمیت معیارها و ارزش‌های مدنظر امام بر کشور «ورود نااهلان و نامحرمانِ نفوذی به قدرت ممنوع بوده» و اینگونه حیات معنوی امام خمینی (رحمة‌الله‌علیه) با تثبیت و فراگیری خط و مکتب سیاسی‌‌اش ادامه می‌یابد.

بررسی مؤلفه های اهمیت انتخابات از نگاه امام خمینی؛ در کلام امام خامنه ای / بناى نظم مدنى-سیاسى بر اساس عقلانیت اسلامى

«امام خمینی از اول اعلام کرد که مردم باید نظر بدهند؛ چه در اصل انتخاب جمهوری اسلامی، چه در تدوین قانون اساسی، چه در پذیرش آن قانونی که در مجلس خبرگان تصویب شده بود، چه در انتخاب رئیس‌جمهور، چه در انتخاب مجلس.» به همین جهت، "صندوق‌های رأی" در نظام جمهوری اسلامی همیشه اهمیت داشته است. اما پاسخ به اینکه چه عواملی موجب اهمیت این موضوع در نزد بنیانگذار فقید انقلاب می‌شود را در سه مؤلفه‌ی زیرمی‌توان یافت.

مهم: بازخوانی پیام امام خمینی(ره) به ملت ایران در سالگرد کشتار جمعه خونین مکه(قبول قطعنامه 598)

حضرت امام خمینی(ره)، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۹ تیرماه ۱۳۶۷ با صدور پیامی بی سابقه و مهم، پیرامون مسایل مختلف جهان اسلام، استکبار، اسلام آمریکایی و همچنین، ماجرای پذیرش قطعنامه ۵۹۸ که به جام زهر معروف شد، مسایل بسیار بااهمیتی را مطرح کردند که بازخوانی و مطالعه همیشگی این پیام، می تواند گره گشای بسیاری از مسایل امت انقلابی ایران و جهان اسلام باشد.

نامه محرمانه حضرت امام خمینی(ره) به مسئولان نظام در خصوص قطعنامه 598 + اسناد

"آقای نخست وزیر از قول وزرای اقتصاد و بودجه وضع مالی نظام را زیر صفر اعلام كرده‌اند، مسئولان جنگ می‌گویند تنها سلاح‌هایی را كه در شكستهای اخیر از دست داده‌ایم به اندازه تمام بودجه‌ای‌ است كه برای سپاه و ارتش در سال جاری در نظر گرفته شده بود. مسئولان سیاسی می‌گویند از آنجا كه مردم فهمیده‌اند پیروزی سریعی به دست نمی‌آید شوق رفتن به جبهه در آنها كم شده است. شما عزیزان از هر كس بهتر می‌دانید كه این تصمیم برای من چون زهر كشنده است ولی راضی به رضای خداوند متعال هستم"

منشور فرهنگ انقلاب در وصایای امام؛ قسمت دوم: توصیه‌های فرهنگی بنیانگذار انقلاب اسلامی

امام خمینی(ره): «به آن دسته که از روی بعضی اشتباهات یا بعضی خطاها، چه عمدی و چه غیرعمدی...با اصل جمهوری اسلامی مخالفت شدید می‏کنند و با تصور خودشان این جمهوری از رژیم سلطنتی بدتر یا مثل آن است، توصیه می‏کنم با نیت صادق در خلوات تفکر کنند و از روی انصاف مقایسه نمایند با حکومت و رژیم سابق...»

مقایسه‌ی ابعاد سیاست خارجی در گفتمان امام خمینی (ره) و گفتمان تجدیدنظرطلبان یا همان خوارج انقلاب

نگرش اصلاح‌طلبی که نگرشی شبه لیبرالی است در دهه‌ی اول به دلیل شرایط انقلابی آن دهه و وجود فضای جنگ، گفتمانی در حاشیه بود، با پایان جنگ و آغاز دولت سازندگی زمینه برای نیل از حاشیه به متن برای آن مهیا شد و با آغاز عصر اصلاح‌طلبی، کاملاً در متن قرار گرفت و در همه‌ی این مدت یک موضوع محوری را در دستور کار خویش داشت و آن هم «تجدیدنظر» بود.

لقب "شیطان بزرگ؛"ابداع بی نظیر و کهنه نشدنی از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران(ره)

امام خمینی (ره) مبتکر واژگانی بود که بعضا نه تنها جهان اسلام بلکه تمامی دنیا را متاثر از این ابتکار خود کرد . یکی از بزرگترین این واژه ها «شیطان بزرگ» است . شیطان بزرگ انتخابی بودکه امام خمینی آ‌ن‌را برای دولت امریکا برگزید.