فتنه خوانی

  •  مستند گیلن‌باره - بررسی تبعات اقتصادی فتنه 88

    مستند گیلن‌باره - بررسی تبعات اقتصادی فتنه 88

     مستند «گیلن باره» مستندی ۶۰ دقیقه‌ای است که طی آن به تبعات اقتصادی فتنه ۸۸ اشاره شده است؛ ماجرایی که باعث شد اجماع جهانی برای اعمال تحریم‌های همه جانبه علیه ایران

    ...
  • القاء تقلب از نوع دوم در آستانه دو انتخابات از سوی هاشمی رفسنجانی / تحریک مردم به عدم شرکت در انتخابات

    "آقایانی که تصمیمات نادرست می گیرند، باید بفهمند که اگر این مردم بی تفاوت بشوند، مصونیت ما -باقی- نمی ماند، چه جوری مردم بی تفاوت می شوند؟ یکی اش همین انتخابات است، مردم اگر ببینند در انتخابات "رأی تحمیلی" است، قطعا تکرار نمی کنند. ما از انتخابات اولمان، همیشه مردم همه آزاد بودند، اکثریت قوی را داشتیم، از ۹۹ درصد گرفته تا ۶۰ ،۷۰ درصد همیشه - رای اکثریت- را داشتیم ، اما نهادهایی هستند که ایجاد محدودیت می کنند، چه کسی به ما اجازه داده اینگونه در سرنوشت مردم مداخله کنیم؟"

  • هاشمی رفسنجانی پس از اخذ تایید از شورای‌نگهبان به آن حمله کرد / آقای هاشمی! بیت امام بیش از مردم به امام بدهکار است!

    فارغ از اینکه «اشبه‌الناس به امام» بودن را باید با ملاک‌ها و اصول امام سنجید و صِرف انتساب فامیلی به یک نفر منجر به اشبه‌الناس‌بودن به او نخواهد بود؛ باید گفت حتی اگر فرض هاشمی مبنی بر «اشبه‌الناس دانستن سیدحسن خمینی» به «امام» را درست بدانیم، آیا باید صرفا به خاطر این «انتساب»، قانون و چارچوبهای قانونی زیرپا گذاشته شود؟ به تعبیر دقیق‌تر قرار است یک فرد چون نوه‌امام‌راحل و بنیان‌گذار کبیر انقلاب است از همه قوانین وچارچوب‌های قانونی استثنا باشد و درب هیچ‌کجا به رویش بسته نباشد؟

  • فتنه خوانی: هاشمی رفسنجانی خطاب به شورای نگهبان: باید عذرخواهی کنید!! / تشکیک در صلاحیت سپاه، شورای نگهبان، ائمه جمعه و تریبون داران مخالف دولت

    اکبر هاشمی رفسنجانی در مراسم گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد ورود امام به کشور و در آغاز دهه فجر در فرودگاه مهرآباد با استفاده ابزاری از برجام، آنرا تأمین خواسته مردم !!! در امتداد حذف دولت جنگ طلب قبلی!!! و انتخاب دولتی مدبر!!! دانسته چنین نتیجه گیری می کند که چون این شرایط مناسب را مردم رقم زده اند، پس همین مردم باید صلاحیت نمایندگان خود را تشخیص دهند و شورای نگهبان، صدا و سیما، ائمه جمعه، سپاه و تریبون داران مخالف دولت را فاقد صلاحیت قانونی و خاستگاه مردمی دانسته و ضمن تحریک افکار عمومی و تلاش برای القاء نارضایتی عمومی شاه بیت فتنه را چنین بر زبان می آورد:"امام نیز چنین شرایطی را داشت و با طاغوت زمان خود با همکاری ملت انقلاب را پیروز و طاغوت را بیرون کرد."

  • «شرح فتنه‌ی تغلب»؛ مروری گذرا بر وقایع آغاز تا پایان «فتنه‌ی تغلب» به روایت امام خامنه ای

    «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما» به مناسبت فرارسیدن سالروز حماسه نهم دی‌ماه، مروری گذرا بر وقایع آغاز تا پایان «فتنه‌ی تغلب» را به روایت امام خامنه ای در قالب 24 سرفصل کلیدی و تبیینی از جانب ایشان تقدیم می نماید.
  • کتاب نقشه نقش بر آب؛ مروری بر دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون فتنه ۸۸

    بروز فتنه بزرگ و سازمان یافته ی 1388 که دشمنان قسم خورده ی این انقلاب و سرزمین سال‌ها برای آن برنامه‌ریزی کرده بودند،کشور و همه آحاد جامعه را در معرض آزمونی بزرگ و سرنوشت ساز قرار داد. در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ماهیت "فتنه بودن" این واقعه و توطئه‌ی عظیم تاکید شده است. 

  • کتاب شرح ماجرا؛ مروری بر دیدگاه‌های مقام معظم رهبری پیرامون فتنه ۸۸

    این کتاب حاوی موضوعاتی مانند: مردم‌سالاری دینی، نقش نخبگان و لزوم مراقبه‌ی آنها، دشمن و بیداری و در کمین بودن آن، رسالت نظام در معرض توطئه دشمن، اشتباه محاسباتی صحنه‌گردانان است.

  • خوارج انقلاب=> عالیجناب سایه؛ معاندی خطرناکتر از خاتمی/ قسمت دوم

    با پیروزی انقلاب اسلامی، سید محمد موسوی خوئینی ها در شرایط سیاسی جدید، تصمیم به یک «چرخش ایدئولوژیکِ صدوهشتاد درجه ای» گرفت؛ به این معنا که او از یک «مارکسیست تمام عیار» به یک «خط امامی دو آتشه»، تبدیل شد. در طول سال های 58 تا 60 که بسیاری از چهره های کلیدی انقلاب از طریق ترور به شهادت رسیدند، موسوی خوئینی ها توانست از کم اطلاعی شخصیت های سیاسی دیگر نسبت به پیشینه ی فکری خود، بهره برداری کند و به درون ساختار سیاسی «نفوذ» نماید.

  • بررسی عملکرد و آراء سید محمد خاتمی در دوران تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت هاشمی رفسنجانی

    سید محمد خاتمی نزدیک به 10 سال وزیر ارشاد بود. بدین صورت که میر حسین موسوی در کابینه دوم خود نیز نام او را برای تصدی وزارت ارشاد به مجلس معرفی کرد و وقتی کار دولت موسوی پایان یافت، هاشمی رفسنجانی در راس دولت قرار گرفت و این بار در مقام رئیس جمهور، یار دیرینه خود را در مقام وزارت ابقا کرد. این گفتار، نیم نگاهی دارد به عملکرد سید محمد خاتمی در دوران تصدی وزارت فرهنگ  وارشاد اسلامی در دولت هاشمی رفسنجانی.

  • 16 سال پس از کودتای 18 تیر؛ روحانی 78، روحانی 88، روحانی 94! /کدام روحانی مطلوب اصلاح طلبان است؟

    مروری بر مواضع حسن روحانی در فتنه 18 تیر 78 و فتنه 88 پس از آن و در دوران نامزدی ریاست جمهوری، نشان از تغییر رویکرد وی دارد. وی حتی پیش از انتخابات 92، نسبت به سلامت انتخابات ابراز نگرانی می کند و سخن از نصب دوربین و مانیتور در محل اخذ رای می زند اما در اتفاقی جالب پس از رای گیری و اعلام نتایج مشخص می شود که روحانی با درصدی اندک پیروز انتخابات است.