نظر مخالف خوانی

  • از نظر مخالف / تحلیل رسانه سیاسی یکی از نهادهای انقلابی پیرامون "بود و نمود جریان احمدی نژاد" در انتخابات آینده

    سایت بصیرت با نگاهی هدفمند به افعال و رویکرد جریان پیرامون رئیس دولت های نهم و دهم و یکسو خواندن آرمان و سیاست های احمدی نژاد، مشایی و بقایی، عمق رویکرد ذهنی و پس زمینه جریان احمدی نژاد در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری را با تفسیر نامه مشایی به خاتمی به تصویر کشیده و طی آن سعی می نماید عدم هویت سیاسی، پشتوانه مردمی ضعیف و عملکرد پر ایراد دولت های نهم و دهم را به خواننده القا نماید.

  • از نگاه مخالف / تحلیل آفتاب یزد از فضای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و کاندیداتوری بقایی

    روزنامه آفتاب یزد در سرمقاله شنبه 21 اسفند 1395 طی یادداشتی با عنوان "سیاسیون ثابت قدم کدامند؟" با پرداختن به این موضوع که احمدی‌نژاد 22 روز پس از آنکه در بیانیه‌ رسمی‌اعلام کرده بود وارد انتخابات نمی‌شود، اظهارات خود را نقض و از بقایی حمایت می‌کند" سعی نمود رئیس دولت های نهم ودهم را دروغگو و فاقد ثبات در قدم و عقیده معرفی نماید.

  • از نگاه مخالف / تحلیل پایگاه بصیرت از فضای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و کاندیداتوری بقایی

    پایگاه بصیرت در یادداشت مورخ ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ تحت عنوان "نگاهی کوتاه به آخرین آرایش انتخاباتی جریان‌های سیاسی" ضمن سعی در برجسته سازی تعارض در گفتار و کردار دکتر احمدی نژاد پیرامون عدم حمایت از کاندیدایی خاص در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، براز وجود احمدی نژادی‌ها از طریق اعلام کاندیداتوری حمید بقایی! و عدم‌ائتلاف آنها با جبهه مردمی را، حاوی پیام‌ معنادار و شفافی دانست و افزود:"یکی از احتمالات این جریان معرفی کاندیدای اصلی به صورت مجزا و شخصی غیر از بقایی است و در حقیقت بقایی فضای جریان احمدی نژاد را در افکار عمومی آماده می کند و کاندیدای اصلی در دقیقه ۹۰ و برای تخریب نشدن وارد عرصه می شود. به هر حال نکته مهم و قابل توجه این است که این جریان تلاش می کند سبد رأی و پایگاه اجتماعی خود را در اختیار جبهه مردمی نیروهای انقلاب قرار ندهد."

  • از نگاه مخالف / تحلیل روزنامه آرمان از فضای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و کاندیداتوری بقایی

    روزنامه آرمان يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ در شماره شماره 3273 خود ارائه تحلیلی هدفمند از وضعیت اصولگرایان و اصرار بر "خودمحوری" استثنایی ایشان در این انتخابات نوشت:"اصولگرایانی که زمانی جامعتین را محور تصمیمات خود قرار می‌دادند، اکنون از آن عبور کرده و به جمنا رسیده‌اند. اشخاصی از دولت قبل، مجلس گذشته و برخی شکست‌خوردگان انتخابات ۹۲ گرد هم جمع شدند تا برای انتخابات ۹۶ برنامه‌ریزی کنند. اکنون باید منتظر ماند و دید که آیا این جریان و طیف خواهد توانست که برای انتخابات آینده به شکلی واحد یا با انشقاق کمتری در مقابل حسن روحانی قرار گیرد." این روزنامه همچنین بقایی را ادامه دهنده! گفتمان احمدی نژاد معرفی نمود و افزود :"البته حضور یاران احمدی‌نژاد را نیز نباید از یاد برد. حمید بقایی برای احیای گفتمان احمدی‌نژاد به میدان آمده است، پس باید منتظر ماند که در آینده سپهر سیاست ایران چه نهفته است."

  • از نگاه مخالف / تحلیل ایسنا از فضای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و کاندیداتوری بقایی

    خبرگزاری ایسنا یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ با فلسفه چینی و تحلیل ناقص خود از رفتار و کردار دکتر احمدی نژاد و سعی بر القای تعارض بین این دو، نوشت:"درست یک هفته بعد از بازی رسانه‌ای احمدی‌نژاد در حمایت نکردن از کاندیدای خاصی در انتخابات که هوشمندانه اصولگرایان را آچمز کرد، حمید بقایی مشاور اجرایی دولت احمدی‌نژاد از نزدیکان او کاندیداتوری خود را در انتخابات آن هم با انتشار عکس‌هایی همراه احمدی‌نژاد اعلام کرد و پس از آن اسفندیار رحیم مشایی در نشستی به دفاع از کاندیداتوری بقایی پرداخت و چه کسی است که ندادند "احمدی‌نژاد یعنی مشایی و مشایی یعنی احمدی‌نژاد"؟"

  • از نگاه مخالف / تحلیل روزنامه قانون از فضای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و کاندیداتوری بقایی

    روزنامه قانون يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵ با تلاش برای القای جدایی و اختلاف بین احمدی نژاد و حامیانش نوشت: "در روزهایی که احمدی‌نژاد از کاندیداتوری نهی شد و نام برخی نزدیکان او چون غلامحسین الهام به عنوان کاندیدای جریان منسوب به رییس دولت سابق بر سر زبان‌ها بود، حمید بقایی با صدور یک بیانیه رسما خود را وارد بازی انتخابات ریاست جمهوری کرد. یک کاندیداتوری عجیب!"

  • برشی از تاریخ/ مخالفت حسن روحانی و هاشمی رفسنجانی با مراسم برائت از مشرکین

     آیت الله محمد محمدی ری شهری در کتاب خاطراتش در زمان نمایندگی ولی فقیه و سرپرستی حجاج ایرانی، به مخالفت دو نفر از مسؤولین با برگزاری مراسم برائت از مشرکین اشاره می‌کند.

  • امام خامنه ای پس از ترور ایشان در سال 1360: "فرصت خوبی بود برای خلوت کردن با خدا و یافتن پاسخ این سئوال که: چرا خدا من را برگرداند؟"

    مقام معظم رهبری: "من از همان لحظه احساس کردم که خداوند از من توقع انجام تکلیف بزرگی را دارد و خودم را آماده کرده ام. آن روز البته حدس نمی زدم که این خدمت چیست. اما یقین داشتم که باید آماده برداشتن بارهای سنگینی برای او و برای این انقلاب در خدمت شما مردم باشم."

  • حاشیه سازی و اخبار تخریبی رسانه های اصلاح طلب و نزدیک به هاشمی رفسنجانی علیه دکتر احمدی نژاد در پنج ماهه اول 95 + آمار

    رصد فضای رسانه ای کشور می تواند به تحلیل نوع مواجهه و کنش های سیاسی جریان های مختلف کشور در خصوص انتخابات آتی ریاست جمهوری کمک نماید. در همین خصوص رسانه های نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان اصلی ترین جریان های مخالف محمود احمدی نژاد ماموریت رسانه ای ویژه خود را مجددا خبرسازی پیرامون ایشان قرار داده و هر روز تعداد قابل توجهی از تولیدات خود را به حاشیه سازی و تخریب رئیس دولت نهم و دهم اختصاص داده اند.

  • مهم: گزارش تحلیلی "روزنامه صهیونیستی جروزالم پست (Jpost)" با عنوان "بازگشت محمود احمدی نژاد"

    روزنامه صهیونیستی جروزالم پست (Jpost) در گزارشی با عنوان "بازگشت محمود احمدی نژاد" به نظرسنجی‌هایی که اخیرا در ایران انجام شده پرداخت و نوشت: یک نظرسنجی نشان می دهد که رئیس جمهور پیشین ایران تنها 8 درصد با روحانی فاصله دارد، در حالی که سال گذشته(می 2015)، این اختلاف 27 درصد بوده است!!